Billmate Simple
Ta betalt direkt i en:

Annons

Blogg

Hemsida

Nyhetsbrev

Med Billmate Simple får alla företag möjlighet att ta betalt online – direkt i en annons, blogg, hemsida, nyhetsbrev eller var som helst man kan tänka sig. Billmate Simple ger dig möjlighet att ta betalt online genom att skapa färdiga varukorgar som länkas direkt till en färdig kassa. Genom att fylla i vår enkla 1-stegs kassa genomförs köpet. Ingen programmering krävs från din sida. Det enda du behöver göra är att kopiera och klistra in kod så är du klar, superenkelt, eller hur?

I Billmate Online kan du skapa och överblicka dina Billmate Simple kampanjer. Vi har valt att kalla varje länk som skapas för en kampanj, eftersom det är så vi tror att det framförallt kommer att användas. Det blir som ett komplement till den nuvarande säljkanalen – oavsett om den är offline eller online. Självklart kan du välja att endast ta betalt med Billmate Simple, tjänsten är skapad för att vara flexibel och för att passa i stort sett alla branscher.

För varje kampanj kan du sedan övervaka konverteringsgraden och på så sätt anpassa dina kampanjer för att skapa det perfekta erbjudandet.

billmate_simple_view_devices2

Så fungerar det

Enkelt

Billmate Simple har skapats med enkelhet i fokus. Genom att skapa kampanjer och komma igång och sälja på 2 minuter är Billmate Simple det självklara valet för att komma igång och ta betalt online.

Genom att kopiera en kod och sedan klistra in på en hemsida, blogg, annons eller nyhetsbrev kan alla använda sig av Billmate Simple, oavsett teknisk kunskap. Det finns olika sätt att implementera Billmate Simple, antagligen via ett formulär som fylls i direkt på hemsidan, en köpknapp eller via en länk.

Prova

Här bredvid kan du prova att använda dig av Billmate Simple på de sätt som finns tillgängliga. Använd personnummer 550101-1018 för att genomföra ett testköp.

Prova handla med Billmate Simple formuläret

Genom att ange din information och slutföra köpet accepterar du Billmates villkor.

Prova handla med Billmate Simple köpknappen

Prova handla med Billmate Simple länken

https://api.billmate.se/7823/cef

Prova handla med Billmate Simple för nyhetsbrev

Notera hur en epostadress automatiskt fylls i när du klickar på köpknappen.

Användningsområden

Annons

simple-annonsAnnonser är ett perfekt sätt att använda sig av Billmate Simple. Genom att länka direkt till en kassa eller implementera kassan direkt i annonsen kan köpet genomföras direkt. läs mer

Blogg

simple-bloggSäljer du via din blogg? Med Billmate Simple kan du enkelt ta betalt för dina produkter, tjänster och specifika kampanjer direkt i blogginlägget!
 läs mer

Hemsida

simple-hemsidaHar du en hemsida? Har du något du vill sälja? Med Billmate Simple kan du nu enkelt ta betalt för dina produkter, tjänster och specifika kampanjer direkt på en vanlig hemsida. läs mer

Nyhetsbrev

simple-nyhetsbrevSkickar du ut nyhetsbrev? Säljer du produkter via nyhetsbreven? Då är Billmate Simple ett perfekt verktyg för dig och din verksamhet. Ta betalt direkt i nyhetsbrevet och öka konverteringen! läs mer

Pris

Lanseringserbjudande!
Endast 29:- / månad*

Ordinarie 79:- / månad

* Kampanjerbjudande som gäller tom. 1 mars 2016
Kampanjpriset gäller 1 år från avtalsdatum.

billmate-simple-dator-cut-2

Vanliga frågor & svar om Billmate Simple

1.Måste jag ha en webbutik för att kunna ta betalt med Billmate Simple?

Nej, det måste du absolut inte ha! Hela tanken är att en e-handelsplattform inte ska användas i kombination med Billmate Simple. Läs mer om möjliga användningsområden här ovan.

2.Vad kostar Billmate Simple?

Om du lyfter blicken något kan du se ett litet finfint erbjudande vi har just nu. Transaktionskostnaderna är i övrigt precis som vanligt, http://billmate.se/for-e-handlare/.

3.Är det bara att börja ta betalt?

Nja, inte riktigt. Först måste vi se till att du har ett Billmate-konto där du kan generera snabbkassan. Lite beroende på vilket betalsätt som önskas kan ett externt avtal behöva tecknas. (Detta gäller för kortbetalning då ett externt inlösenavtal behövs. Vi berättar gärna mer om detta!)

4.Vilka betalsätt är tillgängliga för Billmate Simple?

I dagsläget är Faktura och Kortbetalning valbara betalsätt för Billmate Simple.

5.Jag förstår inte HTML-kod över huvudtaget. Måste jag vara Neo i The Matrix för att kunna använda Billmate Simple?

Inte då! Våra superutvecklare har utformat Billmate Simple på ett sådant sätt att alla kan använda den. Du behöver bara fylla i ett formulär, kopiera den text som dyker upp och klistra sedan in den på lämpligt ställe.

6. Jag vill använda Billmate Simple på flera olika ställen, fungerar det?

Självklart fungerar det! Du kan skapa hur många kampanjer du vill, bara bränn loss!

7.Hur hämtar jag ut mina pengar för min försäljning?

Pengarna hämtas inte ut, utan betalas ut till dig veckovis eller dagligen, beroende på vilket betalsätt ordern genomförs med.

8. Billmate Simple låter kanon! Hur börjar jag?

Roligt att du tycker så! Kontakta oss antingen via kontakt-fliken ovan eller via formuläret här nedan.

Kom igång

Ta betalt med Billmate Simple redan idag

Vänta inte med att komma igång med Billmate Simple, skaffa dig en konkurrensfördel redan idag.
Det är enkelt att börja använda Billmate Simple!

Anmäl ditt intresse här intill så hör vi av oss så snabbt som möjligt.